Facebook

1st Giveaway Ramadhan Photo by iWaniE

Nisha | 06:22:00 | 0Comments |
klik banner :)
Done ikut semua syarat,
Real photo

Editted photo (Yg nk di petaruhkan)
Pasal photo kat atas ni? Hehehe.. Nisha dah takda idea nak amik photo yang mana. So, Nisha cepat2lah reka sendiri photonya LOL . Hope okey gamba tu :-)
Tag You,You
XoXo N!$H@

Hampeh! Memang susah!

Nisha | 02:50:00 | 1Comments |

Assalammualaikum semua!! ^_^ Ngee .. dah lama tak update .. huhuhu.. Okay, tadi Form 1 and form 2 ada peperiksaan . Math and sains.

Math

Math ada 30 soalan . Alhamdullilah dapat jawab. tapi banyak yang ditinggalkan + Hantam . Why? Because :

  • 45 minit je!
  • soalan dari year 3 --> form 5
Hah! Nampak tu.. Ada soalan form 5! Form 4! Form3! Serius! Memang susah! Tapi. alhamdullilah. dapat jawab .. tu pun sikit T^T huhuhu.. Tapi, yang ni just test biasa. yang REAL akan diadakan pada tahun depan.

Sains

Okey, Sains pulak. Soalan Sains boleh tahan .
Alhamdullilah bahagian B semua dpt jawab. walaupun ada soalan yang tak berapa nk fhm. Macam, debunga.. Pembiakan bunga raya la itu laa ini laa. Kelas pertama kelas keduaa. tuas laa .. Seriously memang memeningkan! Aduhaii.. paling menyusahkan, yang kena buat huraian psl bhn2 yg boleh digunakan ahli arkeologi berdasarkan gambar... rasanya tak belajar lagi topik tu =_=

Fuhh!Berpeluh jugak dahi time kt dewan tadi. Bila dipikirkan memang menyeramkan. --'' By the way, doakan Nisha dapat keputusan cemerlang okey? Amin! :-)

p/s: Korang boring? Baik hati? Klik sini >SINI< [ ini bukan link iklan. tapi link blog :-) ]

Yang benar,
XoXo N!$H@

Mini Giveaway by Nurrul Ellani

Nisha | 00:20:00 | 4Comments |
klik banner ^_^
Lets Join! Hadiah Gempak! ^_-
Hadiah,




XoXo N!$H@

Giveaway Simple Kad Raya By Iman

Nisha | 00:57:00 | 0Comments |
klik banner okay? :)
Tag You,You
XoXo N!$H@

Simple Segment by Fatin Diana

Nisha | 00:51:00 | 1Comments |
klik banner okay? :)
Nak button badge ^_^ yang nombor 1 tu :3
XoXo N!$H@

♥ Lollipop - 1 s t - Giveaway ♥

Nisha | 00:47:00 | 1Comments |
klik banner okay? :)
Pengalaman? Hehehe.. Pengalaman first puasa ye.. Time 5 tahun baru start. sahur mkn coco crunch . Pastu balik rumah mkn nasi >.< hahaha.. bila cikgu tanya puasa ke tak.. Cakap puasa. padahal bila balik rumah makan nasi XD And.. bila berpuasa.. paling yang budak-budak suka semestinya bunga api! Bila dapat bunga api.. Macam dapat duit RM1000 ><'' hehehe.. haa.. tu je pengalaman first berpuasa :3 
XoXo N!$H@

Giveaway Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan

Nisha | 03:14:00 | 2Comments |
klik banner okay? :)
XoXo N!$H@

Segmen : Rahmatnya Ramadhan By Simplesyara

Nisha | 03:07:00 | 0Comments |
klik banner okay? :)
XoXo N!$H@

GIVEAWAY KISAH SEORANG PENGEMBARA JALANAN

Nisha | 03:00:00 | 0Comments |
klik banner okay? :)
XoXo N!$H@

RAMADHAN SHORT SEGMEN BY SYIERA

Nisha | 02:58:00 | 4Comments |
klik banner okay? :)
Tag You You
XoXo N!$H@

Give Away sempena Birthday Alif Hamzah yang ke-2

Nisha | 21:10:00 | 1Comments |
klik banner :)
Ucapan tu adik Alif :3
Hai adik! hehehe.. Adik, akak nk ucapkan selamat hari lahir kt adik. akak doakan supaya adik jadi anak yg soleh. Anak yg dgr kata ibu bapa.. And.. tak naughty >.< hehehe.. 
XoXo N!$H@

Menang Novel n Komik by Nasha

Nisha | 20:37:00 | 0Comments |
klik banner :)
XoXo N!$H@

1st Giveaway Domokun By Faris Farizat

Nisha | 08:18:00 | 2Comments |
Klik banner okay? :) 
Psst! Selalunya org guna Giveaway untuk yg hadiahnya barang/stuff. :) Yg mcm post2 ke rmh tu ... Tapi ni lain pulak. hahaha.. Selalunya kalau hadiah review/barang blog , namanya Segmen/Contest je =) 
XoXo N!$H@

Pencarian Bloglist Nakahime

Nisha | 08:12:00 | 0Comments |
Klik banner okay? =)
XoXo N!$H@

Review Special Blog!

Nisha | 04:44:00 | 1Comments |
Assalammualaikum! Okay, seperti yang dijanjikan ... Okay, haritu .. seorang peserta yang baik hati telah pun menjoinkan dirinya untuk Segmen Ramadhan Review. Malangnya segmen tu di batalkan T^T Huhuhu.. Disebabkan batal, Nisha kasi dia present. Reason? because, dia 'nampak' entry SRR X) (Dia sorang je yg join SRR) hehehe.. So, tampa membuang masa, jom kita tengok blog Amira! ^_^
Okay, klik 'Here' untuk ke blog Amira ^^ Blog Amira ni simple.. Entry pun menarik.. Loading pun tak lambat :) Kebanyakannya entry kt blog Amira Segmen/Giveaway/Contest . :3 hehehe.. ermm.. Negatif? Takda kott..Bila nak komen pun senang. takda Word Verification tu -,- Pop Up window :) Ngee~! Memang best! Apa lagi, jomlah terjah blog Amira! >Here<

p/s: Mira, ni dia header untuk mira. Hope, Mira suka ^^
XoXo N!$H@

Segmen Mencari Bloglist Mieya Atiera

Nisha | 04:11:00 | 4Comments |


kali ini Mieya nak anjurkan segmen pencarian bloglist bagi menggantikan bloglist yang lama.
Tujuan utama Mieya mewujudkan bloglist baru ini sebagai peluang kepada blogger lain untuk berkenal-kenalan, mengeratkan ikatan silaturrahim, meningkatkan kadar trafik blog, dan memudahkan urusan Mieya untuk berblogwalking serta membalas komen di blog kalian.

Untuk pengetahuan, bloglist ini akan kekal dari bulan Julai sehingga lah ke bulan Disember 2013. Tempoh sepanjang lima bulan lebih. Lama tu!


Antara syarat-syarat penyertaan :
1. Anda mestilah merupakan Follower blog Mieya.
2. Buat satu entri bertajuk "Segmen Pencarian Bloglist Mieya Atiera"
3. Copy coding yang disediakan di bawah.
4. Klik iklan di blog Mieya sebagai dana tambahan nak buat giveaway nanti. (tiada paksaan)
5. Dah siap? Hantar link url korang di ruangan komen entri ini.

Jadi, meh lah join bloglist di blog Mieya. Tak rugi pon sebab Mieya akan pilih :

  • 10 blogger bertuah untuk menerima topup RM5. (pemilihan dibuat menggunakan khidmat random.org)

Tamat Penyertaan pada : 31 July 2013 (Jam 12 A.M.)
XoXo N!$H@

GIVEAWAY AIDILFITRI

Nisha | 04:07:00 | 0Comments |
klik banner okay? =)
XoXo N!$H@

Simple Segmen "Saya Nak Kad Raya

Nisha | 04:04:00 | 1Comments |
klik banner okay? =)
XoXo N!$H@

Giveaway Ramadhan+Raya By Iman

Nisha | 04:02:00 | 0Comments |
klik banner :)
Tag You,You
XoXo N!$H@

Topup Giveaway by FakhRuru

Nisha | 03:54:00 | 3Comments |
klik banner :)
XoXo N!$H@

Segmen Kad Raya by DiyanaHani

Nisha | 03:52:00 | 0Comments |
 

 Segmen Kad Raya by DiyanaHani berlangsung selama seminggu iaitu bermula pada 20/7/2013 sehingga 27/7/2013.Segmen ini  diadakan untuk memberi penghargaan kepada penyokong-penyokong blog ini bersempena dengan hari raya aidilfitri yang akan tiba tidak lama lagi. 


KLIK BANNER DAN JOIN 
XoXo N!$H@

Giveaway Ramadhan & Hari raya datang lagi

Nisha | 03:49:00 | 0Comments |
klik banner okay? :)
XoXo N!$H@

MEGA GIVEAWAY : Indahnya Islam by Nurul Nizam

Nisha | 23:56:00 | 0Comments |
klik banner =)
Hadiah-hadiah yang meletop! >HERE<
XoXo N!$H@

Giveaway Meriahkan Syawal

Nisha | 23:50:00 | 0Comments |
klik banner okay? ^_^
XoXo N!$H@

Segmen saya nak ! saya nak !

Nisha | 23:45:00 | 1Comments |
klik banner okay? =)
Tag, You,You,You
XoXo N!$H@

Contest Hari Raya Santaikata

Nisha | 20:03:00 | 0Comments |
Klik banner okay? :)
Tarikh tutup pada hari raya yang pertama ^_-
Hadiah?? RM50 duit raya untuk 5 orang bertuah !! :)
Jom lah join!!
XoXo N!SH@

SRR dibatalkan!

Nisha | 02:32:00 | 2Comments |
Assalammualaikum,
Firstly! Nisha mintak maaf sangat! SRR terpaksa di batalkan. Nisha minta maaf sangat sangat.. Sorry ! :'( Sebab SRR di batalkan??
  • Tiada sambutan
  • Sejak kebelakangan ni Nisha buzy ngan PBS
  • Takda masa :(
Sorry kepada yang dah join! Actually, baru sorang join. Nanti Nisha kasi hadiahnya kat awk taw (kpd yg join SRR) Huhuhu.. So, Sad! I'm really sorry! :(
 Nisha janji, Nisha akan buat Segmen yang lagi Gempak hadiahnya! Tapi, bukan sekarang T.T Huhuhu.. apasal laa byk sgt kerja kt bdk PBS ni? -,-'' Nnti 30/7 ada Peksa .. Aiyoo .. Wish me luck okay? Nisha akan berusaha bersungguh sungguh!
Okay, itu sahaja. Nisha nak out .. Assalammualaikum ,
XoXo N!$H@

Segmen Ramadhan Review

Nisha | 01:43:00 | 2Comments |
DIBATALKAN!
http://2.bp.blogspot.com/-z-sruPEDS4o/UeZVjTSmmUI/AAAAAAAAB8k/Zw5uutllhX8/s320/SegmenRamadhanReview.gif

Assalammualaikum , Hai guys! ^_^

Okay, hari ni Nisha nak buat satu Segmen  ^_^ Iaitu, Segmen Ramadhan Review ^^ Jomlah Join ! But, Hadiah tak seberapalah .. xD

Tujuan SRR  diwujudkan =)


  • Dapat Mengeratkan lagi Silaturrahim antara blogger2 Islam di Malaysia pada bulan Ramadhan
  • Dapat kenal-kenalan :3
  • Naikkan followers ? Mungkin =)
Hadiah pula,



  • Review blog ! 10 blogger yg bertuah akan direview  ^_^
  • Header blog  ! 3 blogger bertuah akan mendapat header secara free ^_^
Tarikh Tamat pula,


  • 25/7/2013
  • Tepat pukul 12 tengah malam ^_^
Cara nak joinkan diri ,

1)Follow blog HBJ 
2)Like Fanpage HBJ
3)Buat satu entry . Dalam entry kena ada
  • Tajuk Entry , Segmen Ramadhan Review
  • Banner Segmen yang telah dibacklinkkan dgn entry ni 
  • Tulislah serba sedikit pasal diri korang. Contoh, Nama, Birthday, stay kt mana, Blogger from mana , Hobi, Sekola kat mana .. dll :) *Tak Paksa*
  • Kalau ada fanpage/ fb / twitter / instagram/ iklan Korang boleh promote sekali kt entry. Nnti Nisha akan followback/ add/ like/ klik iklan korang ^_^
  • Kenangan Manis Ramadhan korang *Tak paksa. Kalau rajin, korang taiplah ^^ *

4)Publish Entry!
5)Letak LINK ENTRY korang di kotak komen :) Tempat lain tak akan dilayan . Harap maklum =)
6)Done!

Haa, senangkan?? Apa lagi! Jomlah join ^_^

p/s: Harap2 kali ni dapat sambutan . Amin! =)
XoXo N!$H@

Give Away BUFDAY GURL By "YANA KHAI"

Nisha | 01:18:00 | 1Comments |
klik banner okay? =) 
XoXo N!$H@

Simple Giveaway By Misha

Nisha | 01:15:00 | 0Comments |
klik banner okay? =)
XoXo N!$H@

Syawal Giveaway by Syazlia & FD

Nisha | 01:11:00 | 2Comments |

Assalamualaikum. Hai korang !! ^_^


klik banner untuk join


  • Senarai hadiah:

Peplum tribal x 3, skirt lycra x 1, pashmina x 1, shawl x 1, brooch x 3, topup RM10 x 2, topup RM5 x 3, duit Raya RM20 x 2

 So, Apa tunggu lagi? Jomlah join !! ^^
XoXo N!$H@

Mini GA – Kad Raya Limited Edition by safiena

Nisha | 06:19:00 | 1Comments |
klik banner ^_^
✿ Apakah menu wajib untuk berbuka? (kalau boleh sertakan gambar sekali hihihi) nak gak tengok. 
Pastilah Buah Kurma ^^

✿ Ramadhan yang paling bermakna bagi anda. (tak lebih daripada 200 patah perkataan) – jangan panjang sangat sampai nak buat novel hihihi
Dapat berbuka dengan orang tersayang =) Dapat pi Solat Terawikh.. etc :3

Kenangan Ramadhan yang paling tak boleh dilupakan! *Extra!*

Time tu Nisha balik kampung .. Biaselaa.. Budak - budak.. confirmlah main mercun. Hahahaha xD Okey, depan rumah sedara Nisha tu ada rumah Tok Haji. Satu malam tu, kitorang main mercun .. Orang depan rumah pun main jugak. Nisha tak  perasan sangat siapa yang main mercun tu . Tapi, Nisha ada nampak Tok haji main sekali.  Tetibe sedara Nisha jerit kuat2, "Hai.. Tok Haji pun main mercun jugak??!! Mai laa sini. kita main mercun naga .. " Lepas je dia kata camtu, Tok Haji tu terus masuk rumah. And, dah tak keluar2 lagi.  hahahaha.. memang lawak gila time tu!! ><'' 
Okay, Tu jelaa kott yg Nisha ingat :3 

XoXo N!$H@ 

Mini Giveaway by DiyanaHani

Nisha | 07:09:00 | 1Comments |
klik banner okay? =)
Done follow your blog =)
Done like your Page :)
Done follow Sponser :3






XoXo N!$H@

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.