Facebook

Segmen Rilakumma Badge TAMAT

Nisha | 00:42:00 | 7Comments |
Assalammualaikum,
Hai guys! Woah~ Seriously Nisha minta maaf :'( Lambat update Segmen yang dah tamat -_-'' Bukannya apa, Nisha buzy dgn latihan sukan, PBS , Projek itu, ini. buat buku skrap.. Aiyoo~ Harap korang faham dengan situasi Nisha sekarang. Okay, Straight to the point, Nisha akan publishkan 10 badge and 5 org yg akan Nisha review ^^ Hope korang suke :3 kepada yang tak bertuah, it sokay. Lain kali try lagi okay? :)


:: Pemenang Rilakumma Badge::
  1. http://www.kanvasdakwat.com/2013/06/segmen-rilakumma-badge.html
  2. http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/06/segmen-rilakumma-badge.html
  3. http://sikechekmessy.blogspot.com/2013/06/segmen-rilakumma-badge.html
  4. http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/06/segmen-rilakumma-badge.html
  5. http://amirahamer.blogspot.com/2013/06/segmen-rilakumma-badge.html
  6. http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/06/segmen-rilakumma-badge.html
  7. http://bondaqalish.blogspot.com/2013/06/segmen-rilakumma-badge.html
  8. http://happysweetdream.blogspot.com/2013/06/segmen-rilakumma-badge.html
  9. http://chordofthesky.blogspot.com/2013/06/segmen-rilakumma-badge.html
  10. http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/06/segmen-rilakumma-badge.html

::Peserta Bertuah yang akan direview::
Blog ringan
kemas
Takda lagu *Good!*
Just letak follower widget okay? :) Senang org nk follow nanti :)
Oh yea, comment punya word tu. sila buang okay? :)
Blue Blog~! Awuuu <3 
Ada Follower Wdget *Good!*
Kemas, Teratur :3
Your header is awesome! Love it~!
Pinky Blog~
Kawaii :3
Simple :))
Kalau boleh, tak payhla letak hello kitty tu kat tepi kiri blog >.< 
Lagu pula, just tukar. Bukan TAJUK . Tapi WIDGET . :) Bukannya apa, susah nanti org nak tekan scroll bar ke kiri ,kanan >.<


Oh yea, comment punya word tu. sila buang okay? :)
Kawai~!! :3
Pinky ! Whoot whott <3
Lagu pun kena dengan Blog *wink*
Super Simple!
Blog Ringan~! *Terbaekk*
Simple Blog!
Greenie Blog :3
Kalau boleh, letaklah header. Nampak ceria sikit :)
Background pun, kalau boleh tukar. Taknaklaa kosong je kan :) 

huhuhu.. Sorrylah kalau Nisha terkasar bahasa. Semua pendapat Nisha ni ikhlas + Jujur :) Kalau terasa dgn komen Nisha, Nisha minta maaf sangat. Mianhae unnie :'( Okaylah, sampai di sini sahaja. Assalammualaikum.
NISHA

7 comments:

Mimi afiqah said...

thanks...

Nadratul Syazwana said...

Yeayyy badge sy ;) Mekasih awak

Syahira Adisa said...

thank youu! (:

Mieza Suhaini said...

lawa. terima kasih ^_^

Miss Anonymous said...

Terima kasih.. Nanti kalau ada masa saya baiki lagi.. Tak tau pulak saya kena review.. Kalau tak, boleh saya bagi link blog official saya http://angellovesoldier.blogspot.com/ adalah sikit idea awak nak review.. Hihi..

Bonda Qalish said...

yeah!! terima kasih banyak..

Nur Hidayah said...

Comel. Mekasih ^w^

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.