Request Header or cursor [FREE]

Nisha | 05:44:00 | 8Comments |
Assalammualaikum,
Hye guys~! Tengah buat apa tu? :3 Hehehe.. Hari ni Nisha tak tahu nak buat apa. Segmen pun dah habis. *Dah setel!* So, Nisha sekarang dalam mood free. Ada sesiapa nak request barang blog? insyaallah comel2 barang blog yg Nisha buatkan :) Tapi, kemungkinan nisha buat time nisha ada mood jea --''
Kawan-kawan boleh request header or cursor. <3

Header ada dua jenis iaitu jenis yang ada background dan yang transparent ^^ Contoh, header buatan Nisha :-
Transparent

Yang ada background

Okay, cursor pulak, Nisha pandai buat cursor tulisan <3 contoh ,

So, Berminat? :D Korang boleh hantar butiran korang dekat kotak komen di bawah :)

Butiran untuk header transparent,
Nama pendek :
Nama Blog :
Gambar / doodle :
Link blog :
FB/twitter :
Ayat tambahan :
[UPDATE]Width & Height :

Butiran untuk header background,
Nama pendek :
Nama Blog :
Gambar (pastikan ada background berwarna, contoh) :

Link blog :
FB/twitter :
Ayat tambahan :
[UPDATE]Width & Height :

Butiran untuk cursor nama
Nama korang:
Link Blog :
Nama yang nak diletak pada cursor (Jgn panjang2):
kasi dua kod warna (contoh #000000 dan #ffffff ) :
FB/ Twitter :

That's all . Nisha chaw dulu. esok sambung. Assalammualaikum ^_^
p/s: Nisha akan buat semua yg korang request. Tapi, kalau dah byk sangat Nisha akan mengambil masa yg lama untuk siapkan request korang tu. semua request nie free :)
-Nisha-

8 comments:

sizziey darliana said...

nak request cursor free.. hehehe...

Nama korang: darliana
Link Blog : http://darlieyana.blogspot.com
Nama yang nak diletak pada cursor (Jgn panjang2): nurul
kasi dua kod warna (contoh #000000 dan #ffffff ) : nak waran biru dan hitam
FB/ Twitter : twitter , nuruldarliana

Choi•Minhoヅ™ said...

Nak request header berbackground boleh?

Nama Blog : Mrs Thunder

Gambar :
http://imageshack.us/a/img32/6851/pxfo.jpg atau
http://imageshack.us/a/img853/3193/ifa.png atau
http://imageshack.us/a/img811/2756/9inj.png

Link blog : http://www.natasya-pink.my/

FB : https://www.facebook.com/Natasya.ChoiMinho

twitter : https://twitter.com/Nabella_Natasya

(awak, yg gmba tu klau awk rasa tak sesuai awk plihkan je gmba Thunder Mblaq yg comel²)

sizziey darliana said...

thanks sweety ...

Rienna MishCandy! said...

Butiran untuk header background,
Nama pendek : Rienna Erynna
Nama Blog : RiennaMishCandy
Gambar : http://blogmedia.dramafever.com/wp-content/uploads/2012/11/big-bang-idol-group-name.jpg

Siti Farhahnis said...

Butiran untuk header transparent
Nama pendek : Farahanies
Nama blog : Farahanies Territory
Gambar / doddle : http://1.bp.blogspot.com/-4scC-5HXkO8/T0ECeFAVg5I/AAAAAAAAFjw/KwWTahy3clk/s1600/muslimah+berpurdah+putih.png
Link blog : http://sweet7cupcakes.blogspot.com/
FB/Twitter : Siti Farhahnis (FB) , @AnissAvella (Twitter)
Width & height : ikut kesesuaian

Miss Anonymous said...

Butiran untuk header transparent :

Nama pendek : Miss Anonymous

Nama Blog : I Love Contest And Giveaway

Gambar / doodle : https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/s720x720/935502_410830899024590_544857613_n.jpg

Link blog : http://ilovecontestandgiveaway.blogspot.com/

FB/twitter : Siti Hawa Binte Achen I

[UPDATE]Width & Height : 1148 x 300

Nur Zahirah said...

Butiran untuk cursor nama (FREE)

Nama korang:Nur Zahirah
Link Blog : http://mylovelystorysecret.blogspot.com/
Nama yang nak diletak pada cursor (Jgn panjang2): Zahirah
kasi dua kod warna (contoh #000000 dan #ffffff ) : nak kaler macam awak cuma yang warna biru tu nak kaler soft pink
FB/ Twitter : (saya dah add awak) http://www.facebook.com/mizseveyzeyraz

Nurazlan Azmi said...

Nama korang: azlan
Link Blog : http://mrrightonblog.blogspot.com/
Nama yang nak diletak pada cursor (Jgn panjang2): Mr.Right
kasi dua kod warna (contoh #000000 dan #ffffff ) :#C2DFFF dan #ADDFFF
FB/ Twitter : https://www.facebook.com/azlan.azmi.184

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.