Facebook

Segmen Barang Blog By Nisha TAMAT!

Nisha | 00:24:00 | 0Comments |
Assalammualaikum,
Okay, sekarang ni Nisha baru je balik dari sekola.. >< Hahaha.. Saje je nk update blog awal. Okay2 .. Haa, korang tawu kn yg hari ni hari ni apa? Yup Segmen Barang Blog By Nisha sudah Tamat :D Haa.. hehehe. Firstly, Nisha nak ucapkan terima kasih kepada blogger2 yang join Segmen Simple ni. Seramai 15 orang yang join . ^^ Gomawo chingu! >< LOL hehehe.. Okay, di sebab kn peserta yang join segmen ni tak berapa nk 'heboh ' Sangat, So, Nisha dan mama Nisha membuat keputusan untuk :
  • Semua Peserta yang join akan mendapat barang blog yang dia nak 

Ha, Amacam? Best ? ><  hehehe.. So, Kepada semua peserta Segmen Barang Blog By Nisha,
Di minta bersabar untuk barang2 blog korang yang telah di request. Sorrylah kalau barang blog tu buruk .. Nisha da memerah otak untuk mengeluarkan idea supaya dapat buat banner dan header yang comel2 belaka >< hehehe.. Ceh! Ayat aku, tak boley belah >.< hahaha.. Okay, Kejap lagi Nisha akan mulakan review blog. Pastu Simple Header . And then lastly, Banner gif :) 
Okay, tu sahaja .. Tunggu kn barang2 blog tu ya :) 
-Nisha-

No comments:

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.