Review Blog Super Awesome!

Nisha | 09:33:00 | 1Comments |
Assalammualaikum,

Okay, hari ni terasa rajin pulak. Hehehe >< Nisha nak review sorang kawan Shawol Nisha. Kemungkinan dia baru buat blog ataupun baru memasuki alam blogger .. >< Hehehe.. Mari saye kenalkan pemilik Blog Super Awesome!  <-- klik link ni k? :)


Haa... Nisha suke tengok blog ni. Kenapa? Sebab blog tu colourful.. nmpk ceria je bila masuk blog tu >< Oh ye, Nisha rasa, korang pun dah tawu kn dia ni fanatik akan ape? :) Yes . KPOP! Haaa.. Tu dia.. tapi dalam2 byk group Kpop, dia paling minat group SHINee !

*Ahli2 SHINee*

*Ini lah Jonghyun!*

Yeay! Same macam Nisha . LOL >< Okay, ultimate biased dia adalah Jonghyun ^^ hehehe.. :) Ohye, lupe plak nak kenalkan nama blogger tu .. >< okay.. Nama dia  Khairina . Tapi lebih suke dipanggil Khai ^^ Umur pula 16 tahun .. Dia study kt Pinang :) hmm.. Kalau korang nak kenal lebih rapat ngan Khai ni, bolehlah pi twitter dia @Khai_Khairina  Hehehe.. pnjang pulak Entrie review ni ><  hahaha.. Its sokay.. sbb mata ni masih blum ngantok =_='' ha... Hari jadi Khai pulak dah lepas iaitu pada 1 Jan .. Awal kn? :) Nisha bulan 8 .. *eh tak tanye pun* hahaha.. saje je nk bagitawu --''

Okaylah, Sampai disini .. Assalammualaikum, kepada yg nk follow blog Khai, di alu-alukan la ye ^^ Apa salahnye beri sokongan kn ? :)


-Nisha-

1 comment:

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.