Facebook

Review Blog Peserta SBBBN

Nisha | 00:45:00 | 2Comments |
Assalammualaikum,
Haa, okay, seperti yang di katakan tadi, Nisha akan review blog kn ? :) Hehehe.. So, ini dia review untuk peserta yang nk kn review blog . ^^

Zafirah's Blog

>SINI<


  • 1. Blog peach/merah cair + hitam sikit-sikit! I LIKE !
  • 2. Blog Zafirah memang kemas, dari dulu lagi :)
  • 3. Dekat blog dia semua cute-cute!
  • 4. Tunggu apa lagi ? Follow lah blog Zafirah ! :D


>SINI<


  • 1. Blog colourful! 
  • 2. Blog Atiey memang kawaii ~! Love Kawaii very much! >.<
  • 3. Dekat blog dia semua kawaii- kawaii ! tgk tu ade widget kucing. Meow ~ 
  • 4. Tunggu apa lagi ? Follow lah blog Atiey ! :D


Haa.. Itu dia .. Berharap korang suke dgn entry review blog ni :) Kepada yang tengah baca ni, korang janganlah baca je, jomlah terjah. Best taw blog dorang niyh ^_^ 
So, lepas ni nak kasi header pulak. Tunggu k ? :)

2 comments:

Nur Dzafirah said...

Hihi... Tq kasih tma ksih *shy-shy* :P

atiey shaHRom said...

thnx =) thnx review my blog hehehe

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.