Present!

Nisha | 03:46:00 | 1Comments |
*Gambar di curi dari cik Google ><*
Assalammualaikum,

Hai guys! Pergh~ rase macam dah lama tak update blog >< Okay.. Now tengah blogging sambil Facebooking. *lol* Okay, tadi time tengah sibuk buat homework, Ayah Nisha masuk ke dalam bilik bawak satu bungkusan . Pelik jugak ~ hmm.. Nisha pun buka la .. Terkejut beruk Nisha kat situ .. Cer teke ape bende tu? >< hehehe..

*abaikan buku tu k? ><*

Ha... Cantik tak patung tu?? >< Hehehe rase macam budak-budak pulak.. Yelaa .. umur Nisha da 13 tahun pun masih ade orang bagi teddy bear >< hehehe.. Ok back to the story.. Nisha pun terus lari pergi kat ayah Nisha. Nisha tanya, "Dad ke yang beli kan ni?" Lepastu ayah Nisha jawab, "Bukan tapi Uncle Rizal" Nisha pun angguk lalu masuk ke bilik. Okay tu je.. Btw, terima kasih ye Uncle Rizal sebab belikan anak patung ni :)  kite suke sangat >< hehehe..

Hmm.. Okaylah.. Sampai di sini sahaja. Nisha nak minta diri dahulu. Assalammualaikum :)

-Nisha-
© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.