Kpop Stuff Sampai!

Nisha | 02:52:00 | 1Comments |
Assalammualaikum,

Okay, Ahad yang lepas Nisha pergi Berjaya Time Square, Yup, nk pi beli stuff Kpop  SHINee! Hehehe..
Oh ye, lupe nk habaq mai yg Nisha da Kurang minat Super Junior. Entahlah. Nisha pun tak tawu. Now, Nisha tgh demam kn group SHINee!! *Wink* paling Suke ngan Jonghyun. :*

*Eh? dia senyum kt spe tu? >.<*
lol. Abaikan Pic kt atas ni k? ><
Hmm.. Okay, kejap lagi Nisha uploadkn gambar stuff2 yg Nisha da beli. Firstly, Kepada yg kat luar sane tu yg nk pi beli kpop stuff tapi x tawu kt mane tempatnye, boleh pi kt:-


  • KPOP Shop info: 

My Star Collection Trading Lot 05-36,
5th Floor,Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malaysia
Tel : 603-2144 7017
Email : mystar_trading@yahoo.com
Okay, jom tgk Gambar2 yg nisha tangkap semalam >.<

Haa.. inilah kesuluruhan Stuff Shinee yg nisha beli. Hehehe.. >.< Kebanyakannya Jonghyun punye Stuffkn ? *wink*
Yang ni pulak Nisha dapat Free Gift dari tauke kedai tu. Hehehe.. Baik hati btul Amoi tu. Kamsahamnida ~! :D

Yang ni Pulak SHinee's Glow Stick. Haa.. Nisha paling sayang bende ni. Nisha nk jaga elok2.. Mnelah tawu kn nnti SHINee wat konsert kt Malaysia.. Nnti bile pegi sane adelah Glow stick ;) heehehe..

Hmm.. Okaylah.. Sampai di sini sahaja. Assalammualaikum :)
-Nisha-

1 comment:

Arysha Hafrina said...

Hai ! Wah , bestnya dapat beli barang SHINee . Haha , kalau boleh saya pun nak beli jugak . Tapi , tahun ni tak bolehlah nak ke KL . Nak pergi tapi bersangkut dengan hari sekolah . Apa-apa pun ...barang-barang tu semua nampak cantik :)

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.