Facebook

Banner Da siap!

Nisha | 20:28:00 | 11Comments |
Assalammualaikum,

Perhatian kepada peserta SBBBN , Nisha da kasi link banner korang di kotak komen. Berharap korang suke dengan Banner tu >< huhuhu.. Penat juga nk buat banner gif ni. dalam 10 peserta request banner . Huhuhu.. Nisha buat selama 2 hari. itu pun terpaksa buat simple .. Bukannye ape.. Minggu depan Nisha ada piksa. (Eh, bukan form 1 ade pbs je ke?) Yelaa.. Tapi ade subjek tertentu yang kitorang kene amik piksa jugak. macam GEO, Sejarah etc.. --'' hurmm..

Allhadullilah siap juga banner tu semua >< hehehe.. Okaylah. Sampai di sini sahaja . Nisha nak out dulu. Assalammualaikum,
-Nisha-

11 comments:

Nadratul Syazwana said...

Thanks Nisha :') Nad hargai sgtsgt banner tu :') Nad suka and akan gunakan utk promote blog :') Thanks again!

Ezza Eliza said...
This comment has been removed by the author.
Ezza Eliza said...

Dah dapat :D Thank you so much Nisha.

Iema Gurlz said...

thanx nisha
akq da dpt...
chomel cgt2 :)

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Bonda Qalish said...

Salam nisha. Bonda da dapat banner, tapi bukan nama bonda la.. Nisha tersilap bagi link kot.

Nurulhuda Abu Hassan said...

tq :D

Nisha said...

@Bonda waalaikumsalam. Ya Allah . Nisha minta maaf sgt2 .. mmg btul nisha tersalah kasi link banner.Berharap bonda sabar . Nnti sepantas munkin Nisha akn post kn link banner tu. Sekali lagi minta maaf .

nurhusnina said...

anda di tag :) http://meetninaa.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-gieaway-by-osm.html?showComment=1367680120869#c1501506821393795326

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

nurhusnina said...

tag ! http://meetninaa.blogspot.com/2013/05/mei-topap-giveaway-by-cik-yaya.html

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.