Facebook

My first Skin! :D

Nisha | 06:27:00 | 2Comments |

Assalammualaikum! Yeay! Gembira bukan kemain.. hahaha.. okay, Nisha gembira sangat akhirnya Blogskin pertama Nisha berjaya di hasilkan .. Yeah.. korang boleh preview / download skin ni :) just klik di atas okay sy da kasi link nye :) berharap korang berpuas hati :) acctually, sebenarnya skin tu kepunyaan Timi :) yeah.. Nisha just tukar2 skin yg ni >SINI< Alhamdullilah akhirnya menjadi >< berharap Timi halalkan ye skin tu >< Minta maaf sebab awal-awal tadi sy tak minta kebenaran Timi.. Tujuan entry ni pun untuk bagitahu yg sy ubah code2 Timi tu .. huhuhu .. Okay, Nisha nak out dahulu. Assalammualaikum :)

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

congrats dah berjaya adik...kawaii sangat...

Nieyxzha Hassan said...

dulu kemain rajin pakai blogskin..tapi leceh sebab ramai yang tak jumpa button tu la ini la... last tukar template blogger balik

~nice doodle header ^^

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.