Facebook

Segmen Saya Nak Doodle Donut By Nisha sudah TAMAT!

Nisha | 23:46:00 | 1Comments |
Assalammualaikum,

Okay.. Pertama sekali, Nisha nak minta maaf sangat2 sebab hari ni baru dapat update Segmen ni. So, Semua dah tahukan Tarikh segmen ni tutup bila? Yup. iaitu 12/2/2013 . Hah.. sekarang dah berapa? 14/2/2013 .. >< hehehe.. Nisha mengucapkan ribuan terima kasih kepada yang join Segmen nisha yang tak seberapa ni.. Insyaallah Esok(15/2/2013) Nisha akan mengumumkan siapa pemenang untuk Segmen ini :)

List Peserta

  1. http://thepelangi15.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html
  2. http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html
  3. http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html
  4. http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html
  5. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html
  6. http://fkarmilabudakminatkartun.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html
  7. http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html
  8. http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html
  9. http://farahhakimah.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html
  10. http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html
  11. http://kontemporarigurl.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html
  12. http://www.aimisyahirah.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html
  13. http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html
  14. http://justforcontest.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html
  15. http://sweetlyorange2.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html
  16. http://fiqansz.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html
  17. http://www.fatindiana.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html
  18. http://bakaljenazah94.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html
  19. http://nabieliela.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html
  20. http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html
  21. http://ilovecontestandgiveaway.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html

Terima kasih kepada 21 peserta di atas kerana join :) Harap, Korang boleh sabar okay? :) Baiklah.. Itu sahaja untuk hari ni. Kalau ada masalah, Nisha bagi tahu korang okay? :)

  • Oh ya.. HBJ blog skrg dah ada fanpage. So, bolehlah korang like fanpage tu :) >SINI<

Assalammualaikum
© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.