Segmen Saya Nak Doodle Donut By Nisha

Nisha | 00:00:00 | 27Comments |
!TAMAT !


http://3.bp.blogspot.com/-AA5gcNr1wBs/URJLtdp_MLI/AAAAAAAAAS8/erhdYmXqjnA/s1600/SSNDD.gif

Assalammualaikum, Okay.. Nisha nak buat satu Segmen iaitu Segmen Saya Nak Doodle Donut By Nisha . Jgn risaulah! Doodle donut tu mmg comel ! XD *perasan jap* hehehe.. Nisha akan pilih 3 blogger yg bertuah untuk berikan doodle donut tu :) Doodle donut tu memang da siap.. Cuma Pemenang je blum ada lagi XD .. So, apa tunggu lagi.. Jomlah Join! :)

Syarat:-

  • Follow blog ni , Add Saya , Follow twitter *kpd yg xde tak pe :) *
  • Buat satu entry pasal Segmen ni
  • Da siap buat entry, postkan LINK ENTRY korang di kotak komen di bawah. Tempat lain tak akan di layan! 


Hah.. Ada 3 syarat je.. Jomlah join ;) hehehe.. Segmen ni tamat pada 12/2/2013 . :-) 

P/s: Selamat Bersegmen ! :)

27 comments:

Anita Pelangi said...

Joineddd!!! :) http://thepelangi15.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html?m=1

Anita Pelangi said...

Joineddd!!! :) http://thepelangi15.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html?m=1

Anis Zainudin said...

akak join dik :) harap2 bertuah :)
http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html

NurulMirotic[NSHS] said...

http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html

saya join :)

Mieza Suhaini said...

http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html

heirizalieyana said...

http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html

Fatin karmila said...

http://fkarmilabudakminatkartun.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html

Nur Madihah said...

join
http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html

Sherlyanna Angiela said...

http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html

farah hakimah said...

Assalamualaikum. Saya join :)
Harap-2 dapat menang. Amin.

http://farahhakimah.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html

Remy hazza said...

selamamt bersegmen...kalau sempat nanti remy join....

Aimi Wardina ♥ said...

http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html

JOIN TAU :D

husna said...

http://kontemporarigurl.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html

join ^^

Aimi Syahirah said...

http://www.aimisyahirah.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html join!=)

Cik Aishah said...

Join...:)

http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html

wana wazm said...

Join....
http://justforcontest.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html

Iffah Nadiah said...

http://sweetlyorange2.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html

Fiqa Nsz said...

http://fiqansz.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html

Dianaa said...

FD join :)
http://www.fatindiana.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html

Noryussyairah Yussof said...

join! http://bakaljenazah94.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html

CiK Bella said...

Bella dah follow,add FB, Follow twitter.
http://nabieliela.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html

Mieza Suhaini said...

nisya sayang <3


http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/segmen-review-blog-part-2.html

AyuInsYiraH said...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html

ayu join..

Miss Anonymous said...

Saya join : http://ilovecontestandgiveaway.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html

Cik Fie said...

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html

Nabila Aziz said...

http://nabila-aziz.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html

fatin atikah said...
This comment has been removed by the author.
© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.