Segmen Nisha nak follow korang

Nisha | 09:55:00 | 39Comments |
TAMAT!
http://3.bp.blogspot.com/-VGEZMxIXFas/UStRTVOCrHI/AAAAAAAAAa0/lHUlP1mfB84/s1600/SNNFKbanner.png

Assalammualaikum :)

Baiklah pada hari ni, Nisha bermurah hati untuk buat satu segmen yang akan menaikkan traffic blog korang. So, apa tunggu lagi, jomlah join beramai-ramai. ;)



  • Syarat-syarat penting


1) Follow blog HBJ
2) Add saya >SINI<
3)Like Fanpage saya >SINI<
4)Kena ada Blog!
5)Wajib buat Entry di Blog!



  • Cara-cara buat entry


1) tajuk : Segmen Nisha nak follow korang
2) Lekatkan banner dan banner itu perlu di backlink kan balik ke entry ni
3) Tag 2 orang rakan korang dan pastikan kawan korang tu tahu
4) Buatlah dengan kreatif ;)
5) Hantarkan LINK entry korang di kotak komen



  • Information

1)tarikh tutup 8 march 2013 *update!*
2)Saya akan follow sume peserta yang join.
3)Kalau tak dapat sambutan yang menggalakkan, Segmen ini akan dibatalkan
4)Kepada yang join, korang WAJIBLAH follow peserta yang lain
5) Nisha Pasti akan follow balik sume peserta yang join segmen ni :)

Okay.. Hadiah untuk segmen ni .. Takda.. Saya minta maaf sangat. Btw, tujuan sebenar segmen ini di wujudkan adalah untuk Mengeratkan lagi sillaturrahim :)

>Senarai peserta< *akan diupdate

Update pertama


Baiklah.. Kalau korang perasan, Nisha dah cepatkan tarikh tamat segmen ni. Dari 25 sampai 10 .. Sebab apa? sebab nisha takut nanti buzy tak sempat nak update senarai peserta. ini pun skrg baru dapat pegang pc.. Harap korang faham :)

Update kedua!

Baiklah.. Kalau korang perasan, Nisha dah cepatkan tarikh tamat segmen ni. Dari 10 sampai 8 (iaitu esok!).. Sebab apa? sebab nisha takut nanti buzy tak sempat nak update senarai peserta. ini pun skrg baru dapat pegang pc.. Harap korang faham :)

39 comments:

NurulFHMT ◕‿◕ said...

join!

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/segmennisha-nak-follow-korang.html

Cik Fie said...

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

Noor said...

hi..thx sudi jmput.. dah join ni!

http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

ZazaMyMoon said...

http://zazaabdullatif.blogspot.com/

Zuliana Awang said...

join !

http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

Choi•Minhoヅ™ said...

http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

Aimi Rahim said...

http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/current-chapter-segmen-nisha-nak-follow.html

Aien said...

saya boleh join tp x bleh nk like Fan Page..Any way dh follow blog u..harap sudilah follow balik..tq

www.kucingsenyap.blogspot.com

Sherlyanna angiela Martin said...

http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html


join segmen kami juga ya...
http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/02/segments-my-cute-pets-by-affy-and.html

Yumida Huda said...

http://umikasum.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

nor anita said...

dah follow, dah liked, dah add.. Nak join yer? hehe.. tq~

http://nitaliciousdotcom.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

una husna said...

join! :)

http://violetroslavender.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

Sulyanie Ghazali said...

Join :)

http://loverousinme.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

Elfiza Ismail said...

saya dah join...
http://elfizaismail.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

Hydrangeas Blooms said...

Assalamu'alaikum... joined :)

http://hydrangeaslove.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

Ifa Omar said...

sis dah join..thanks

http://daisyisland.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

atiey shaHRom said...

done follow sume (:
join juga

http://missdotatiey.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

aien hermionie said...

aien join.. :)
http://www.aienhermionie.my/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

Adilah Asari said...

akak join
http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

ejulz said...

Join jugak.. :)

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

ejulz said...

tumpang iklan kat sini jap.. hehe :P

Jom tengok hadiah kat sini - http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/senarai-sponsor-yang-baik-hati.html

Menarik x hadiah? Hehe
Jom join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan terawal akan dapat 1pcs Sticker Fridge Magnet / 1pcs Button Badges dari @Cenderahati Akamika Gift. Dan rebut hadiah2 menarik yang lain.. ^_^

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

Atin Tory said...

JOIN

http://fatinhalid.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

ArifahLee's said...

Saya join . :)

http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

mirza syazwina said...

join^^

http://dorayakino.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

AyuInsYiraH said...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

ayu join..

Mazelina Zaini said...

http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

Dianaa said...

FD join ^^
http://www.fatindiana.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

Diyan Hani said...

Saya join
http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

fathin nadia said...

kita join jugak . do follow . new blogger here :)
http://nadianeurons.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

~didiey~ said...

kalau ada masa, sy join ye :)
thanx jemput

Nursakinah Nabilah said...

http://nursakinahnabilah.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

Miss Inchigo said...

saya da join .. =)

http://talking-typing.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

aqila ramlee said...

join segmen..

http://qelaramlee.blogspot.com/2013/03/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

Iema Gurlz said...

iema join ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

Siti Farhahnis said...

Sampai bila segmen nie berjalan?

❤ Syai Era said...

join :D

http://erasyaiera.blogspot.com/2013/03/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

Hunny Kitty said...

salam terjah dari blog ke blog

Anonymous said...

First off I want to say wonderful blog! I had a quick question that I'd like to ask if you don't mind.
I was curious to find out how you center yourself and clear your thoughts before writing.
I have had trouble clearing my mind in getting my ideas out there.
I truly do enjoy writing but it just seems like the first 10 to
15 minutes are generally wasted simply just trying to figure
out how to begin. Any ideas or hints? Many thanks!


My homepage :: airplane simulation games

Nasuha said...

Dh tamat dah..

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.