Segmen "My Best OTP" by Ween

Nisha | 00:03:00 | 6Comments |
Klik banner okay? :)

Hye! hehehe.. btw, skrg baru tahu apa itu OTP ><'' lol! Haha *pecah rahsia XD*

Tag Kepada followers blog ni yg seorang kpoppers  :)

Okay.. Fangirling start here! :D

OTP- Eunhyuk and Donghae

Yeahh!! Eunhae! :) Siapa tak knl dgn pasangan 'couple' ni >< lol hehehe.. Diorang ni memang cute .. Lagi satu diorang pandai menari dan juga pandai rap.. Paling suka bila Eunhyuk and Donghae rap ;)
Tapi Nisha paling suka Donghae Oppa!! ;)

Omo! Caer hati saya tgk Senyuman manis oppa! ><'' 
Okay.. Meh sini Nisha citerkan sikit pasal Donghae Oppa yg tercinta ni :)


Nama penuh dia Lee Donghae .. Lahir pula pada 15 Oktober 1986 . Dia punya darah jenis A. Tinggi oppa tak silap saya 176cm :) Official twitter Oppa >Here!<

Yang kedua pula Eunhyuk Oppa! :D

Huhuhu.. Oppa tgh seriuslah ><''
Okay.. Eunhyuk ni comel sangat! Walaupun ada yg tk minat dia.. It sokaylah :) Tapi, sya tetap minat dia sampai bila2 ;) Jom nisha ceritakan serba sikit pasal Oppa ni ;)


Nama penuh dia Lee Hyuk Jae.. Lahir pula pada 4 April 1986 . Dia punya darah jenis o. Tinggi oppa tak silap saya 176cm :) Official twitter Oppa >Here!<
Nisha paling suka Eunhyuk nyanyi lagu Gulliver ;)


Jom kita spy sekejap pasangan 'couple' ni ;)

Ehem2 .. XD Lol hahaha
Eh2.. Khusyuknya mendengar.. Nk join gak ><''
Hahaha... So cute .. :*
Oppa !! Jangan kasi free kiss dekat Eunhyuk!! XD
Keep Calm and Love Eunhae okay?? :D
Ermm.. Sampai disini jelah dulu.. Bye! :)

6 comments:

Arysha Hafrina said...

Wow !! Kita samalah ... Saya pun EunHae jugak ... Saya memang suka Eunhyuk dan Donghae . Mereka sangat cute bila digandingkan bersama . Saya pun suka jugak Eunhyuk dengan Sungmin :) teruskan meminati K-Pop !!

Ween said...

thank u sebab sudi join ^^ dah follow sini.saya pun suka sangat eunhae. hehe. jangan lupa blogwalking peserta lain and goodluck! :)

Bunny said...

Walking. Dari segmen yang sama :) http://lina-shakeena.blogspot.com/2013/02/segmen-my-best-otp-by-ween.html

Bunny said...

Walking. Dari segmen yang sama :) http://lina-shakeena.blogspot.com/2013/02/segmen-my-best-otp-by-ween.html

itzmeain said...

dari segmen yang sama~~

http://anordinarygirllifestory.blogspot.com/2013/02/segmen-my-best-otp-by-ween.html

zulaika zulkifly said...

http://kecikyangkepoh95.blogspot.com/2013/02/segmen-my-best-otp-by-ween.html
dr segmen yg sama . done follow

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.