Facebook

Butterfly First GiveAway

Nisha | 01:33:00 | 7Comments |
klik banner okay? :)

Tag, Farah
Syarat :-1. Follow Blog - nurulazieyan & Na Collection
2. Like Fanpage Na Collection - SINI
3. Click SINI ( tunggu sampai habis loading ye - Duit Nak Pos Hadiah Jugak..HEHE )
4. Buat satu entry yang bertajuk "Butterfly First GiveAway"
5. Tag sorang je kawan korang pastikan de tau ( jnji de tau..nk join/tk terpulang kt de la.. hehe )
6. Copy banner COMEL dekat atas tu dan letak dalam entry korang plus backlink banner tersebut kepada entry segmen ni.
7. Dah siap? Letak link korang dekat ruangan comment entry SAHAJA (entry lain tidak di terima).

Hadiah :-
Review Blog untuk pemenang yang bertuah
Bloglist untuk pemenang yang bertuah
Voucher RM 5
Voucher Perfume 10%
Felt & Crochet Stuff
* 20 pemenang akan dipilih. Mungkinkah anda pemenang bertuah tu?*

Cara pemilihan pemenang :-
1. Top Referral 
2. Cabutan Secara Traditional
3. Blog Yang Wahhhh Kawaiii...

TAMAT 12 AM 28 / 2 / 2013
SENARAI PESERTA
PENGUMUMAM PEMENANG 3 PM (3 / 3 / 13)
#Gambar Hadiah & pembahagian hadiah akan diupdate 2-3 hari lg...

7 comments:

butterfly said...

list hadiah n peserta dah update..boleh la blogwalking :)
http://www.nurulazieyan.my/2013/02/senarai-hadiah.html

http://www.nurulazieyan.my/2013/02/peserta-butterfly-first-giveaway.html

kekapas berceloteh said...

done follow awa

sudi follow kecik balik :)

datang dari segmen yang sama unt bw . >.<

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/02/butterfly-first-giveaway.html

♔ Hasnie Adda ♔ said...

hiii dear ! dari GA yang sama .

http://dearbelog.blogspot.com/2013/02/butterfly-first-giveaway.html

IeZwa RazK said...

Assalamualaikum,
Iez datang dari GA yg sama,
Jemput la singgah ke blog Iez ye.
Good Luck :)

http://storymoryofqv11.blogspot.com/2013/02/butterfly-first-giveaway.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/butterfly-first-giveaway.html

Ismah Atikah said...

dari segmen yang sama ;)

http://diaryismah.blogspot.com/2013/02/butterfly-first-giveaway.html

butterfly said...

http://www.nurulazieyan.my/2013/03/pengumuman-pemenang-butterfly-first.html

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.