Segmen Random oleh Honey Yeo

Nisha | 22:27:00 | 7Comments |
klik banner okay? :)

Tag, You, You, You


  • CARA PENGHAKIMAN : 


Dah namanya Segmen Random,jadinya penilaian akan dilakukan melalui random.org lah.Tapi Neeza juga akan pertimbangkan 2 peserta yang rajin mempromosikan segmen ini,means TOP REFERAL lah kan.Ada hadiah untuk peserta itu juga. :D Tapi jika didapati,ada peserta yang tidak melakukan salah satu syarat di atas terutama syarat no 2 itu,penyertaan anda Neeza berhak untuk batalkan.


  • MASA BERLANGSUNG: 


Seperti yang tertera dalam banner itu,masa berlangsungnya segmen ini dari 1.2.2013-15.2.2013 tepat pada pukul 12 malam.Keputusan akan diumumkan pada bila-bila masa selepas tarikh tamat.


  • PENYERTAAN PESERTA: 


Actually pada mulanya Neeza tak nak tetapkan berapa penyertaan untuk segmen ini.Tetapi selepas berfikir-fikir semasak-masaknya sampai hangus,sekiranya segmen ini kurang daripada 30 penyertaan,segmen ini akan dibatalkan,so yang join itu,rajin-rajinlah promote segmen ini ye.Sayangkan kalau dibatalkan.Terus promote dan promote ye. :)

HADIAH-HADIAHNYA: 


  • TEMPAT PERTAMA: 


Doodle rekaan khas yang bernilai RM15
Topup HOTLINK/CELCOM RM5
Bloglist setahun dalam semua blog para penaja.


  • TEMPAT KEDUA: 


Doodle rekaan khas bernilai RM15
Topup HOTLINK/CELCOM RM5


  • TEMPAT KETIGA: 


Doodle rekaan khas bernilai RM15


  • TEMPAT KEEMPAT: 


Edit Template Blog sahaja bernilai RM10.


  • SAGUHATI: 


Semua yang menyertai (kecuali yang dah menang hadiah lain) akan dibloglistkan selama sebulan.


  • TOP REFERRAL 2 PEMENANG: 


Topup HOTLINK/CELCOM bernilai RM5

So,apa tunggu lagi?Yang tengah boring tidak buat apa-apa itu come on,jomlah join segmen ini.Sama-sama memeriahkan di samping dapat mengenali blogger lain.Dan mana tahu,nasib anda baik dapat memenangi hadiah-hadiah dalam segmen ini.Cepat jangan tunggu lama-lama nanti lama-lama hadiah dikebas orang.Hehehe.. Okay tu je.. Bye! :D

7 comments:

Honey Yeo said...

thanks for joining,good luck dear :)

syakila tomey said...

done follow . gud luck kay ? dtg dri segmen yg sme :)

http://syakilancapitala.blogspot.com/2013/02/segmen-random-oleh-honey-yeo.html

✸Maizatul Nurirwane Idr✸ said...

Jom join! Lebih daripada 70 Pemenang akan di pilih! :D

http://softness-self.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-nurirwane-miwaa.html

Honey Yeo said...

minta maaf,terdapat penambahan syarat di saat akhir.

Hanya like fanpage:

https://www.facebook.com/pages/Anseneda-Shops/198397550300762

terima kasih :)

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-random-oleh-honey-yeo.html

eymasu said...

terbang dari segmen yang sama..gud luck..(^_^)

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/02/segmen-random-oleh-honey-yeodkde.html

Dia Lavenda said...

hi !
datang singgah + follow sini dari segmen yang sama. good luck :)

http://dialavenda.blogspot.com/2013/02/segmen-random-oleh-honey-yeo.html

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.