Segmen : Lagu Favourite saya by Leeyana Amzar

Nisha | 01:41:00 | 2Comments |
klik banner okay? :)

Lagu favourite saya :) Super Junior Sorry Sorry 

Hehehehe.. Saya peminat setia Kpop. Tapi saya peminat nombor 1 Super junior ! :D hehehe..Tapi saya lebih kepada ELF! ;)


Btw, saya punya biased dalam super junior ialah Eunhyuk Oppa ^_^

Hurmm.. walaupun Super Junior sekarang dah tak popular macam dulu, saya tetap setia meminati mereka dari dulu sampai sekarang . Hehehe.. :)

Kalau nak tgk liriknya, boleh ke >SINI< :)

Okay. Saya nak tag Kepada semua followers saya supaya join segmen #Mantap ni ;) hehehe..

2 comments:

Ainim Suju said...

Nisha sama macam akak lah.. Minat Super Junior and bias kt Eunhyuk..
kita serupa.. :)

Farah Waheda Wahid said...

datang sini singgah dari segmen yang sama....and followed here

http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favorite-saya-by-leeyana.html

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.