Facebook

New Banner For Blog :3

Nisha | 21:50:00 | 3Comments |
Assalammualaikum! :) Hehehehe.. Cer scroll ke bawah sambil mata korang pandang ke sidebar belah kanan blog ni. Ada nampak Banner? xD hehehe.. Acctually, baru buat banner tu.. Nak colour banner tu biru cair+ biru pekat. Tapi, takde mase.. Ini pun entry pendek .. Btw, kepada yg suke blog ni, bolehlah letak banner blog ni dalam blog korang ^.^ Sesiapa yg nak Ex-Banner pun boleh. Bagi tau di kotak komen okay? :)

http://i1283.photobucket.com/albums/a557/nisha6c/bannergif_zpsa7d9189c.gif
 copy this Url Banner okay?  ^^

Okaylah. itu sahaja.. Bye2 :D

3 comments:

Diya Sesame said...

jemput join.hadiah ada jubah,maxi dress & rm100 cash!
http://diyasesame.blogspot.com/2013/01/happy-blogging-giveaway.html

Nieyxzha Hassan said...

Comel ^^

Nisha Nisrina said...

@ Diya Sesame
Insyaallah saya join ^.^ thanks sebab jemput saya join

@ Nieyxzha Hassan
Thanks ! ^.^ Awak punye banner blog lagi cantik sebenarnya ;)

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.