Dapat cursor Free By Aimi!

Nisha | 18:39:00 | 2Comments |

Klik pic di atas untuk tgk dgn lebih jelas ^^

Btw, thanks to Aimi Sebab tolong buatkan cursor ni ^_^ Serius cantik ;) Sekali lagi thanks ya Aimi :) Awak memang pandai buat cursor :) Oh ya, Nisha nak promote sikit blog Aimi ni .. hehehe.. Acctually, Aimi ada ambil tempahan edit blog/cursor/banner dll.. klik >SINI< Btw, blog yang dia edit sangat cantik. ^^ Tapi , kalau nak buat tempahan.. Ada syarat-syaratnya .. Jom tgk :)


Hehehe.. Harga tempahan pun. berpatutan ^^ tak mahal dan tak murah :)

Okay.. Itu je kut.. Btw, thanks ya Aimi sebab tolong buatkan cursor tu :) cursor tu sangat cantik ^_^

2 comments:

fiquecool said...

Welcome :)Jom Join!

Segmen yang lebih Awesome :)

Follow sekali yek :)

http://fiqzmilkshake.blogspot.com/2013/01/worniojowo-giveaway-by-wanynaziar.html

Aimi Wardina ♥ said...

Oh, welcome. Thanks juga yaaa ^^v

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.