Facebook

Blue Blog Contest

Nisha | 18:43:00 | 1Comments |
klik banner okay? :)

Btw, Kepada yang nak join Segmen ni, Blog dia kenalah Warna Biru.. hehehe.. Disebabkan Blog ni berwarna biru, bolehlah join ^_- hehehe..

Syarat-syarat kalau nk join :)


  • Blog MESTI warna biru.Jika ada warna lain seperti pink,putih,hitam,dan lain-lain boleh join. 
  • Lelaki ke perempuan semua boleh join. 
  • WAJIB like fan page dan tinggalkan link blog anda itu di fanpage >> Azlan Azmi 
  • Siapa tinggalkan link blog dia kat cbox atau ruangan komen ini tak dikira sebagai peserta. 
  • Keputusan juri adalah MUKTAMAD.Sebarang bantahan TIDAK AKAN DILAYAN. 
  • Pemenang akan diberikan berdasarkan kriteria sperti kekemasan blog,background dan header. 
  • Hanya mempunyai SATU pemenang sahaja. Keputusaan akan disiarkan didalam blog dan fan page

hadiah pun menarik jugak top up 10 ringgit ...tak kiralah maxis atau celcom ^_^ Jomlah join! ^^ hehehe..

1 comment:

Nurazlan Azmi said...

TANIAH!!! ANDA TELAH BERJAYA!!! SILA PM ALAN UNTUK TUNTUT HADIAH

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.