Facebook

Bermuda triangle

Nisha | 22:54:00 | 0Comments |
Assalammualaikum,

Okay, hari ni nak cerita pasal Bermuda triangle  . Mesti diantara korang tak pernah dengarkan apa itu Bermuda triangle?? Hehehe.. Hari tu time subjek sains, Cikgu sains Nisha ada cakap pasal Bermuda tiriangle ni. Dia kata,

"Kalau ada kapal selam ke atau kapal terbang lalu kat tempat tu mesti hilang. "

Kawan-kawan nisha sume pelik + curiga. Kitaorang ingatkan ada hantu ke or penunggu kat tempat tu. Rupanya..

"Bermuda triangle tu tak da penunggulah.. Bermuda triangle tu adalah Pusat Bumi . Kalau kat Pusat Bumi, Terdapat byk graviti. Sebab tu bila Kapal terbang atau kapal selam lalu hilang.'Mereka' semua ditarik ke bawah tanah."

Hah! Itulah apa yang dikatakan oleh cikgu sains Nisha. Barulah Nisha tau di mana Pusat Bumi kite ni. xD hehehe.. Btw, kepada yang suke entry ni, silalah Share :)

No comments:

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.